Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/leop/www.leop-bv.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/leop/www.leop-bv.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 601

Projecten

Op deze pagina vind u een aantal voorbeelden van meetprojecten van de afgelopen tijd.

Op onze website landmeetkundigbureau.nl kunt u de meest recente projecten zien.

Inmeten bomen juni 2013

Voor een opdrachtgever moesten bomen ingemeten worden. De meeste bomen stonden wat verder van de weg af en meestal werd het zicht ontnomen door de eerste rij bomen. Meten met GPS was geen optie vanwege de vele bomen. Dus met een total station en meetlijnen verband de bomen ingemeten. Als souvenier van de dag kregen we een teek mee.
bomen inmeten

Inmeten duikers Den Haag mei 2013

Voor een opdrachtgever moesten verschillende duikers ingemeten worden. Niet alleen waar de duiker zich bevindt, maar ook hoe lang die is, wat de doorsnede is, van welk materiaal hij is, wat de bob maat is en wat het waterpeil is.
inmeten duiker

Inmeten Perron mei 2013

Voor een opdrachtgever moest zeer nauwkeurig de huidige ligging van het perron, de lift en het spoor ingemeten worden.
total station voor meten perron

Inmeten pand
Voor een opdrachtgever moest de zijkant van een gebouw ingemeten worden ten behoeve van de aansluiting van een loopbrug. Hier is gekozen voor het meten met een image total station zodat de opdrachtgever ook precies op de foto kan zien welk punt er gemeten is. Op de foto is een klein rood kruisje te zien.
foto gemaakt met total station

Inmeten peilbuizen
Voor een opdrachtgever moesten meer dan 100 peilbuizen ingemeten worden. Vanwege de nauwkeurigheidseisen van de opdrachtgever kon dit niet met RTK GPS gedaan worden. Vandaar dat gekozen is voor een combinatie van waterpassen en GPS, zodat de nauwkeurigheid gehaald kan worden, zonder dat alles gewaterpast hoeft te worden.
waterpassen peilbuizen

inmeten peilbuis

Inmeten kabels en leidingen
Voor een opdrachtgever verschillende kabels en leidingen ingemeten en opgeleverd.
kabels-inmeten